Over de blogger


Tarte taart An

 

 

 

Dit blogbericht is een samenwerking tussen Merel & Anja! Merel bestiert de moestuin, Anja de keuken. Uit de grond, op je bord. Samen bekijken ze wat de moestuin brengt en wat je met de oogst kunt doen!

 

Anja Roubos vertelt verhalen over eten door middel van fotografie, video & woord. Op haar blog ‘Tarte taart An” (www.tartetaartan.nl) en haar website Foodie Records (www.foodierecords.nl) deelt zij haar verhalen. 'Met verhalen probeer ik mensen aan te zetten tot denken, mensen te laten voelen en ook nog te laten handelen (hup, trek aan dat keukenschort en ga aan de slag met potten, pannen en een hoop liefde!). Ik wil laten zien dat je meer kunt dan je zelf denkt!' Voor Pumps & Prei werkt zij samen met Merel Jongeling.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lavas

Categorie: Blog Geschreven door Tarte taart An / January 20, 2022

“Kun jij iets met Lavas?” Vriendin Merel houdt een bos groen omhoog. Het heeft wel wat weg van een uit de kluiten gewassen bos bladselderij. 'Alice in Wonderland'-achtige proporties. Geen idee! Ik Google er een eindje op los en ontdek dat Lavas al eeuwen wordt gebruikt als smaakversterker en als alternatief voor zout. Lees meer...